Menu

RecruitMenu

RecruitMenu is een samenwerkingsverband tussen ervaren recruitment specialisten die samen al meerdere opdrachtgevers en kandidaten succesvol hebben kunnen helpen. Door deze jarenlange ervaring in de IT sector is een groot netwerk opgebouwd en is er veel kennis van werving en selectie. Onze focus ligt op het helpen groeien van startups en scale-ups. Daarnaast werken wij samen met diverse hogescholen en universiteiten.

Voor opdrachtgevers

Belangrijkste onderdeel van RecruitMenu is de actieve search op basis van jouw functieprofielen! Met RecruitMenu heb je tegen lage kosten een maatwerkoplossing die efficiënt en flexibel is. Of je nu 1, 3 of 5 kandidaten aanneemt. Daarnaast denken we graag met je mee over het verbeteren en optimaliseren van je recruitmentprocessen, je wervingsstrategie of het herschrijven van vacatureteksten. Ook ons netwerk delen we graag met je. Onze werkwijze is praktisch en transparant.

Voor kandidaten

Ben je als IT’er op zoek naar een nieuwe uitdaging? RecruitMenu heeft een actueel en divers aanbod van vacatures. Ons aandachtsgebied is met name startups en scale-ups. Staat jouw vacature niet tussen ons aanbod? We denken graag met je mee in het zoeken naar de perfecte match. Heb je vragen of hulp nodig bij het opstellen van je CV of je motivatiebrief? Of zie je op tegen het sollicitatiegesprek? Ook dan helpt RecruitMenu je verder.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat RecruitMenu voor jouw organisatie of voor jou als kandidaat kan betekenen? Of heb je een vraag over RecruitMenu? RecruitMenu denkt graag laagdrempelig met je mee.

Geïnteresseerd in een (virtueel) kopje koffie? Je kunt ons bereiken via info@recruitmenu.com of ga naar contact.