Menu

RecruitMenu

RecruitMenu is werving- & selectiebureau met de focus op het ondersteunen van startups en scale-ups bij de invulling van vacatures. Dit doen wij met een no-nonsense instelling. Wij hebben jarenlange ervaring in de IT-sector en hebben inmiddels meerdere opdrachtgevers en kandidaten succesvol kunnen helpen. We hebben een groot netwerk opgebouwd en er is veel kennis van werving en selectie. 

Voor opdrachtgevers

Belangrijkste onderdeel van RecruitMenu is de actieve search op basis van jouw functieprofielen! Op basis van een (gratis) intake, waarin we jouw vraag in kaart brengen, bepalen we samen onze inzet. Wij werken op uurbasis en betaal je alleen de daadwerkelijk gemaakt uren. Daarnaast denken we met je mee over het verbeteren en optimaliseren van je recruitmentprocessen, je wervingsstrategie of het herschrijven van vacatureteksten. Ook ons netwerk delen we graag met je. Onze werkwijze is praktisch en transparant.

Voor kandidaten

Ben je als IT’er op zoek naar een nieuwe uitdaging? RecruitMenu heeft een actueel en divers aanbod van vacatures. Ons aandachtsgebied is met name startups en scale-ups. Staat jouw vacature niet tussen ons aanbod? We denken met je mee in het zoeken naar de perfecte match. Heb je vragen of hulp nodig bij het opstellen van je CV of je motivatiebrief? Of zie je op tegen het sollicitatiegesprek? Ook dan helpt RecruitMenu je verder.

Meer weten?

Ben je benieuwd wat RecruitMenu voor jouw organisatie of voor jou als kandidaat kan betekenen? Of heb je een vraag over RecruitMenu? Neem dan gerust contact met ons op.

Geïnteresseerd in een (virtueel) kopje koffie? Je kunt ons bereiken via info@recruitmenu.com of ga naar contact.