Menu

Low Code developer

Realiseer jij (dadelijk) de mooiste applicaties voor de grootste organisaties van Nederland? Als onderdeel van ons Low Code development team werk je met de nieuwste technieken en beschik je over de beste resources, zoals het Low Code platform van OpenText: AppWorks! Bestaande ervaring met dit of andere low code platformen als Mendix, Appian, OutSystems, etc, is een pré.

One Fox is één van de specialisten op het gebied van informatiebeheer, samenwerken en procesoptimalisatie op basis van OpenText, Microsoft en Esri producten. Wij zijn dé OpenText partner op het gebied van AppWorks en dit jaar uitgeroepen tot Europees Collaboration Partner van het jaar door OpenText. Kortom, we timmeren aan de weg en zoeken versterking!

Wie ben jij?

Je hebt de opleiding HBO Informatica of gelijkwaardig voltooid en hebt het liefst enkele jaren werkervaring met low code development. Je kunt logisch nadenken en goed communiceren. Daarbij heb je een resultaatgerichte houding die je combineert met zelfstandigheid, nieuwsgierigheid en creativiteit. Eén of meerdere van onze tags spreken jou aan, zodat je naast core development op één van deze gebieden wil specialiseren.

Wie zijn wij?

Als lid van ons Low Code development en DevOps team werk je nauw samen met consultants om onze klanten te voorzien in hun business behoefte. Onze applicaties en toepassingen sluiten aan op het proces van de klant en integreren volledig binnen hun bestaande infrastructuur. Hierbij wordt informatie uit verschillende bedrijfssystemen ontsloten op basis van functionele behoeftes van eindgebruikers. Je zet de vragen/behoeftes van de klant om van ontwerp en prototypes tot volwaardige applicaties. Je werkt hierin vooral via de Agile/SCRUM methode en komt terecht in een ambitieus team dat nauw samenwerkt met onze klanten en beschikt over de beste resources van onze partners: OpenText, Microsoft en Esri.

Wat krijg jij?
One Fox biedt een goed startsalaris dat snel doorgroeit, afhankelijk van je kennis, bijdrage en inzet. Daarnaast kent One Fox ook uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • 8% vakantiegeld;
  • 31 verlofdagen: 26 vakantiedagen en 5 ingeroosterde One Fox dagen;
  • Opleidingsbudget van € 2900,-;
  • Bijdrage oudedagsvoorziening;
  • Collectieve ziektekostenverzekering en bijdrage ziektekostenverzekering;
  • Reiskostenvergoeding openbaar vervoer en kilometervergoeding voor woon-werk + zakelijke reizen;
  • Laptop/desktop en mobiele telefoon van de zaak;
  • 3 a 4 bedrijfsuitjes per jaar;
  • Eigen bar aan de Oudegracht.

Interesse?

Solliciteer direct