Menu

junior IT business developer

Voor een financiële dienstverlener zoeken wij meerdere junior IT business developers.

Je start in een traineeteam van 4 tot 8 trainees waarmee je je professioneel gaat ontwikkelen en persoonlijk ontwikkelprogramma doorloopt. Daarnaast zit je als junior business developer op dagelijkse basis op opdracht bij een team dat zich bezig houdt met valutahandel. Het is een jong team bestaande uit een combinatie van IT’ers, Quants en Traders. De externe omgeving is competitief, de interne omgeving is juist samenwerking gedreven. Een mooie combinatie.

Het doel
Je gaat een jaar lang via onze relatie aan de slag bij een financiële dienstverlener. We vinden het belangrijk dat jij op een plek terecht komt die bij je past, want als jij op je plek zit kun jij zijn wie je bent en zo waarde toevoegen vanuit jezelf. En dat is nou precies wat wij en onze opdrachtgever graag willen! Daarnaast doorloop je tijdens dit jaar een persoonlijk ontwikkelingstraject.

Na dat jaar? De intentie van het programma en onze samenwerkingspartners is dat je uitstroomt waar je begonnen bent. Dus je hoeft niet weer opnieuw te solliciteren. Uiteraard moet jij dit ook willen, je zit nergens aan vast.

Taken
Je helpt bedrijven vooruit. De uitdaging zit in het zo slim en soepel mogelijk maken van de elektronische valuta handel. Het is een constant proces van trial-and-error, met experimenten, om het proces en het resultaat te verbeteren. Business en IT zijn hier sterk geïntegreerd. Je kunt verwachten dat zo’n 20% van het werk ad hoc is en 80% meer over structurele verbeteringen gaat. Onderwerpen waarmee je in aanraking komt zijn buitenlandse pintransacties, valuta-ruil en prijsconcurrentie.

Deze kans is geweldig omdat …

Allereerst is onze relatie een springplank in je carrière. Daarnaast werk je in een nieuw, jong en ambitieus team van professionals en ben je onderdeel van het team van een financiële dienstverlener. In deze rol kan je jezelf breed ontwikkelen en spreek je met verschillende afdelingen en managers.

Uur per week
32-40

Salarisindicatie per maand
€2400 – 3000

Secundaire voorwaarden

  • Startsalaris van 2.750
  • Goede secundaire voorwaarden
  • Talloze trainingen (op maat), persoonlijke coaching

 

Solliciteer direct