Menu

system engineer citrix

Voor onze klant Aumatics zoeken wij een gedreven en pragmatische System Engineer. Je gaat werken bij een professionele IT organisatie waarbij veel ruimte is voor eigen inbreng en waar je als collega echt wordt gezien. Is jouw specialisme een combinatie van Cloud, Azure en Microsoft? Lees dan snel verder.

Aumatics heeft haar hele organisatie en dienstverlening ingericht om samen met de klant te groeien en op tijd te anticiperen in een snel veranderende wereld. Ze doen dat door hun klanten de juiste tools te bieden en te begeleiden in een interactief proces. Hierin staat de continuïteit van de business altijd centraal. Samen groeien is een speerpunt van Aumatics en ze zien de onderlinge verbondenheid als fundamentele waarde in de samenwerking met hun klanten.

Wil jij meegroeien?

We zijn voor Aumatics op zoek naar een System Engineer die impact maakt en als teamspeler indruk maakt en meedenkt met klanten over uitdagingen en mogelijkheden om hun IT te verbeteren. Jij zorgt ervoor dat de klant wordt ontzorgd!

Wat ga je doen?

Als ICT System Engineer beheer je zelfstandig de systemen van klanten en ben je verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de systemen. Je lost storingen op, voert onderhoud uit, implementeert vernieuwingen en werkt mee in projecten. Tevens lever je ondersteuning voor hun klanten in de breedste zin van het woord.

Klanten van Aumatics laten zich ondersteunen door Aumatics om hun pragmatische en gedegen kennis van de geboden dienstverlening. Medewerkers van Aumatics worden geprezen voor onze klantvriendelijkheid en korte oplostijden. “We kennen onze klanten en vragen niet om klantnummers’. Als ICT System Engineer bij Aumatics werk je aan verschillende omgevingen van diverse klanten vanuit hun kantoor in Den Haag en op locatie bij hun klanten. Daarbij word je op de achtergrond ondersteund door je collega’s, allen gedreven IT professionals. Bij Aumatics krijg je alle ruimte en ondersteuning om je verder te ontwikkelen op jouw vakgebied en op persoonlijk vlak.

Wie ben jij ?

Jij bent een ondernemende IT professional die zijn of haar weg wel vindt. Je voelt je comfortabel in een groeiende organisatie waar ondernemerschap, teamspirit en humor de hoofdtoon voert. Jij wilt werken in een dynamische omgeving waar technische ontwikkelingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Werk je nu als zelfstandige, maar mis

je het contact met collega’s of ben je juist op zoek naar een rol met meer vrijheid waar je het

verschil echt kunt maken? Maak dan de overstap naar Aumatics. Jouw ondernemerschap

wordt in hun hechte team erg gewaardeerd. Jouw bijdrage, positiviteit en klantgerichtheid wordt erg gewaardeerd.

Wat neem jij mee?

Je hebt minimaal een afgeronde mbo ICT opleiding en/of een hbo werk- en denkniveau. Daarnaast heb je meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt/je bent;

 • MCSE 2012/2016 gecertificeerd of je bent er mee bezig;
 • ervaring met o.a. Windows Server, AD, Citrix en Exchange;
 • kennis en ervaring met Microsoft 365 en Azure;
 • bekend met ITIL en in staat dit in je werk toe te passen;
 • kennis van SQL server (niet vereist, wel een pré)
 • hyper-V certificering (niet vereist, wel een pré); een gezonde dosis humor, ben je ondernemend en heb je een absolute teamspirit;
 • uitstekende beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift (Engels is een pré).

Wat biedt Aumatics?

 • Interne begeleiding en certificeringsmogelijkheden;
 • Interessante klantomgevingen en projecten;
 • Een marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden,
 • waaronder een pensioenregeling;
 • Een leaseauto, laptop en een communicatievergoeding;
 • Sportvergoeding;
 • Veel leuke teamuitjes;
 • Elke vrijdag om 5 uur een borrel in de Aumatics bar met een pooltafel en F1 racewagen;
 • Maar belangrijker; een breed assortiment aan werkzaamheden waarin je kunt groeien.

Bij Aumatics kom je bij een ondernemende club met 20 medewerkers, gevestigd in Den Haag. Ze hebben veel ideeën over de toekomst en die delen ze graag met je.

Solliciteer direct