Menu

front-end developer

Als front-end developer ontwerp en ontwikkel je de Front-end omgeving. Je test applicaties/features en zet deze online. Je denkt mee met de opdrachtgever over ontwikkelingen en functionaliteiten. Je bewaakt de technische haalbaarheid.

Deze kans is geweldig omdat …

Bij onze opdrachtgever werk je aan grootste projecten en omgevingen, terwijl je in een klein en hecht team van professionals zit. Dit betekent continue uitdaging en fijne collega’s die elkaar goed kennen.

Over jouw organisatie

Onze opdrachtgever is een Digital Agency gespecialiseerd in maatwerk apps. Ze ontwikkelen al ruim 10 jaar apps, platformen en digitale innovaties voor toonaangevende bedrijven als Essent, KLM en Wolters Kluwer.

Het motto: Be Creative, Innovate & Think Beyond!

Zij zijn fantastisch omdat ..

We zijn een relatief klein bureau waar jij impact kan maken op enterprise omgevingen. Dit doen we samen met professionals waarbij je 20% van je tijd kan besteden aan kennis en innovatie. Hierbij geven wij jou de ruimte om samen met je collega´s de werktijden te bepalen. Uiteraard zijn alle kleine dingen als laptop, mobiel, en uitjes allemaal geregeld.

Team

Het team bestaat uit 15 collega’s waarbij jij samen met back-end en front-end developers werkt aan maatwerk projecten. Ze zijn een relatief klein team waarbij teamwork en verantwoordelijkheid voorop staan.

Het doel

Onze opdrachtgever werkt voor merken zoals KLM, Essent, TUI, TATA Steel, DNB en de Gemeente Amsterdam. Samen met jouw team ga je soortgelijke klanten helpen met het ontwerpen, ontwikkelen, testen en uitbreiden van maatwerk applicaties. Als Front-end developer zet jij gebruikers centraal en denk je mee in het functionele design.

Wat krijg je?

  • 32-40
  • deze baan is volledige remote!
  • €3700 – 4300 bruto per maand

Wat breng je mee?

  • Een HBO denk- en werkniveau;
  • Minimaal 3 jaar binnen software development;
  • Uitgebreide ervaring met Javascript (React), HTML en CSS;
  • Ervaring met werken binnen een agile scrum team;
  • Ervaring met React Native is een zeer grote pre;
  • Ervaring met Backend talen is een zeer grote pre.

Wij zoeken iemand die creatief, flexibel, en resultaatgericht is. We werken in teamverband dus een teamplayer is zeker een must.

Solliciteer direct